Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021



21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

τηλ: 2810 232577

mail@21dim-irakl.ira.sch.gr


Αγαπητοί γονείς και παιδιά, ευχόμαστε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και να δείχνετε την απαραίτητη δύναμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές μας για άλλη μια φορά.

Όπως γνωρίζετε, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου παρατάθηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων μέχρι και την Παρασκευή 01.10.2021.  Τις ημέρες αυτές, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κανονικά το self-test που θα επιδεικνύατε σήμερα Παρασκευή  30/9, προκειμένου να το παρουσιάσετε το πρωί της Δευτέρας εφόσον πραγματοποιηθούν δια ζώσης τα μαθήματα.

Παρακαλούμε δείτε ξανά με προσοχή την ανακοίνωση των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας για τα self-tests:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου τέσσερα (4) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο επόμενων εβδομάδων (4-17/10) και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

·         το self-test θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,

·         ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

·         βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου),

·         οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος (δηλ. κρούσμα σε συμμαθητή),

·         η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Σας ευχόμαστε καλό τριήμερο με ασφάλεια και ηρεμία πάνω απ΄όλα.


                                                                                  Από το Σχολείο

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου