Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 202121ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τηλ: 2810 238346, 2810 361563

e-mail: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr


Αγαπητοί γονείς, 

σας υπενθυμίζουμε ότι η πόρτα του Σχολείου το πρωί ανοίγει στις 8:00π.μ. για να υποδεχτεί τους μαθητές και της μαθήτριες του και η προσέλευση ολοκληρώνεται στις 8:15π.μ. όπου και η πόρτα κλείνει (ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 79/ΦΕΚ α 109/01.08.2017 για την οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων) Σας παρακαλούμε να πράξετε τα δέοντα έτσι ώστε να μην βρίσκονται νωρίτερα τα παιδιά σας έξω από τον χώρο του Σχολείου. Το Σχολείο μας ΔΕΝ διαθέτει πρωινή ζώνη οπότε δεν υπάρχει εφημερεύων Εκπαιδευτικός να υποδεχτεί τα παιδιά πριν τις 8:00π.μ.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βρίσκονται έγκαιρα στο Σχολείο, δηλαδή όχι πέρα από τις 8:15π.μ. γιατί παρακωλύεται η παιδαγωγική διαδικασία.

 

                                                                                Από το Σχολείο 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου