Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021


Αγαπητοί/-ες μαθητές/-τριες, γονείς και φίλοι του 21ου Δ.Σ. Ηρακλείου, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 15/4, ξεκινά το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πλήρως διαδικτυακά για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή του σχολείου μας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16/4 (16:10 – 16:50) με τη δημιουργία:

Τα Νέα του 21ου ΔΣ Ηρακλείου,

ένα ψηφιακό εφημεριδάκι φτιαγμένο με μεράκι!

από τους μαθητές και μαθήτριες του Ε1 με τη συνδρομή της δασκάλας του τμήματος, κ. Μπούμπουρα Μαρίας και του εκπαιδευτικού Πληροφορικής του σχολείου μας, κ. Βιολιντζή Κωνσταντίνου. 

Όλη η δουλειά μας αφιερώνεται τιμητικά, με πολλή αγάπη στον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μανώλη Σουργιαδάκη, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής του, για την αμέριστη συμπαράσταση, τη συνεχή υποστήριξη και προσφορά για δέκα χρόνια στο Σχολείο μας και την γενικότερη συμβολή του στο ευρύτερο “κοινωνικοεκπαιδευτικό γίγνεσθαι”.

Με απεριόριστη εκτίμηση οι μαθητές του Ε1 και οι συντονιστές εκπαιδευτικοί.

Η αίθουσα παρουσιάσεων για τις συνεδρίες των μαθητών (και της Παρασκευής):

https://minedu-secondary.webex.com/webappng/sites/minedu-secondary/meeting/download/b0b260a81258164b9c51ad6afc2a12b3

Οι λεπτομέρειες του φεστιβάλ:

http://ira.digifest.info/

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

https://drive.google.com/file/d/1NPfTigzowPnooMlO2tPrwx5QwLCJ8E0x/view

Το ψηφιακό εφημεριδάκι μας:

https://schoolpress.sch.gr/21dim/

 









 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου