Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020




21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

     Τηλ. 2810360531

email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

 

 ANAKOINΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς,

 

           Ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση δύο (2) ακόμα ημερών για την έναρξη λειτουργίας του Σχολείου. Συνεχίζεται ο καθαρισμός της αυλής, η αφαίρεση των επικινδυνοτήτων (σκαλωσιών, μπάζων και άλλων υλικών), η βαφή των αιθουσών και ο καθαρισμός των εσωτερικών χώρων. Θα ακολουθήσει το πλύσιμο της αυλής και η απολύμανση.

Αγιασμός και έναρξη λειτουργίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 21/9/2020.  Παρακαλούμε να παρακολουθείτε το blog για επόμενες λεπτομερείς ανακοινώσεις. Νέο τηλέφωνο 2810360531.

 

 Από το Σχολείο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου