Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020




Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


Φορτέτσα   1-6-2020

            
Αγαπητοί γονείς και παιδιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  έχει  παραλάβει από τη Φωτοσχολική  τα αναμνηστικά για όλους τους μαθητές  όλων των τάξεων  (Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ) του σχολείου μας. Περιλαμβάνεται ξύλινη κορνίζα (με πυξίδα) με 2 πλευρές για φωτογραφία , φωτογραφίες μαθητή (ατομική και ομαδική με τους συμμαθητές του) μια κούπα και μια κασετίνα. Πάνω σε κάθε  αναμνηστικό  χωριστά υπάρχει η φωτογραφία του μαθητή . Αξία πακέτου αναμνηστικών 12€ . Η αγορά είναι προαιρετική. 

Ακολουθώντας τα μέτρα ασφαλείας  μπορείτε  να τα παραλάβετε μέχρι τις 26 Ιουνίου 2020 καθημερινά όλα τα απογεύματα από Δευτέρα έως  και Παρασκευή και ώρες  18:00-19:30  από το χώρο του σχολείου από τα μέλη του ΔΣ .

Με σεβασμό και εκτίμηση,
                                                                                                                            
                                                                                   

                                                                                  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
                                                                               21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου