Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 201921o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αγαπητοί Γονείς

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Και φέτος θα γίνει στο Σχολείο μας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Τα παιδιά θα μπορούν να φέρουν από την προσεχή Δευτέρα ως Τετάρτη κατά την κρίση σας προς διάθεση σε εντελώς συμβολική τιμή παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, τα οποία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να μπορούν να αγοραστούν από τους συμμαθητές τους. Tα έσοδα, όπως γνωρίζετε, διατίθενται για τον εξοπλισμό του Σχολείου και για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Σχετικά με την λειτουργία του Σχολείου κατά την προσεχή εβδομάδα προ των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας ενημερώνουμε ότι:

1.   Tην Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019  θα γίνει η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα της Εκκλησίας στις 5.30 – 6.45 περίπου το απόγευμα, την οποία επιμελούνται τα τμήματα Β1 και Δ2. Για το λόγο αυτό θα γίνει μεταφορά του εργασιακού ωραρίου του Σχολείου (Προεδρικό Διάταγμα 79/2017 με τίτλο «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων», άρθρ. 16, §10).  Το Σχολείο θα ανοίξει στις 2.30 μ.μ. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο από τις 4 μ.μ. Εκείνη την ώρα θα ανοίξει και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με πολλά εντυπωσιακά χειροτεχνήματα των εκπαιδευτικών και των παιδιών και είδη τα οποία θα προσφέρουν με φιλοτιμία τα ίδια και οι γονείς τους.
Στις 5.15 όλοι οι μαθητές θα μεταβούν με τους δασκάλους τους στον χώρο της γιορτής. Στη γιορτή είστε όλοι προσκεκλημένοι. Ακολούθως όλοι οι μαθητές θα επιστρέψουν στο Σχολείο με τους Δασκάλους τους και από εκεί θα αποχωρήσουν ως συνήθως. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα περιμένουν τα λεωφορεία στον τόπο επιβίβασης στις 4.00 και θα αποχωρήσουν από το Σχολείο με αυτά μετά τη λήξη της γιορτής.

2.     Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Το παζάρι θα είναι ανοιχτό και θα μπορούν να το επισκέπτονται οι μαθητές, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Σχολείου. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

3.  Την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου θα γίνει ο καθιερωμένος εκκλησιασμός των μαθητών από ώρα 8.30. Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να μεταλάβουν, φυσικά με την αρμόζουσα προετοιμασία από τους γονείς. Στις 11.30 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για το Α΄ τρίμηνο και θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας. Οι γονείς θα πρέπει να ενημερώνονται αυτοπροσώπως από τους Δασκάλους και από τους Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων, που θα βρίσκονται στο Σχολείο. Όλα τα παιδιά του πρωινού προγράμματος θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Οι μεταφερόμενοι θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο.  Παρακαλούμε για την ασφαλή παραλαβή και αποχώρηση των μαθητών. Όσοι γονείς παιδιών του Ολοήμερου επιθυμούν να πάρουν τα παιδιά τους μετά την ενημέρωση μπορούν να το κάνουν αφού ενημερώσουν τους αρμόδιους Εκπ/κούς.

4.     Mην ξεχνάμε την συνδρομή προς τον Σύλλογο Γονέων και την προαιρετική προσφορά για την κυρία που φροντίζει το γεύμα των παιδιών του Ολοήμερου καθώς και τυχόν οφειλές προς το Κυλικείο.

5.     Στο Σχολείο υπάρχουν πολλά ξεχασμένα μπουφάν, ζακέτες κ.λ. πανωφόρια. Παρακαλούμε τους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά τους και να έρθουν στο Σχολείο να πάρουν τα ξεχασμένα. Όσα τέτοια είδη θα μείνουν στο Σχολείο μέχρι τις 23/12 θα δοθούν στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, χωρίς άλλη ειδοποίηση.


Ο Διευθυντής, το Εκπαιδευτικό και το Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου σας εύχονται Καλές γιορτές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου