Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019




ΝΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ


Στις 22 Μαρτίου, «Παγκόσμια ημέρα νερού» και μετά από κάλεσμα του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου οι μαθητές μας, της Β΄ Τάξης, μετέβησαν στο γειτονικό σχολείο για να παρακολουθήσουν τη δράση «Νερό, το πιο πολύτιμο αγαθό».

Όλα τα παιδιά ταξίδεψαν με το νερό, γνώρισαν τη διαδρομή του για να φτάσει ως εμάς, προβληματίστηκαν βλέποντας δυσάρεστες συνέπειες από μια πιθανή κακή διαχείριση του νερού και τραγούδησαν την ορθή διαχείρισή του.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν και τα παιδιά των Β΄ και Γ΄ τάξεων των όμορων δημοτικών σχολείων 18ο, 20ο, 47ο και 56ο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου