Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018



ΜΙΛΑ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!

‘Όπως γνωρίζετε την  Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 το Σχολείο δεν λειτούργησε για τους μαθητές  μας  λόγω ημερίδας των Εκπαιδευτικών του στους χώρους του Σχολείου. Η ημερίδα έχει θέμα «Τρομάζω!... τον εαυτό μου ή τους άλλους; Προσεγγίζοντας τον σχολικό εκφοβισμό» και οργανώθηκε από την Σχολική Σύμβουλο της 5ης Περιφέρειας Π. Ε. Ηρακλείου, την κ Στέλα Κουτσουράκη μετά από αίτημα των Εκπαιδευτικών για το φλέγον αυτό θέμα που παρατηρείτε όλο και περισσότερο στους χώρους των σχολείων.

Στο σεμινάριο  έγινε προσέγγιση στο φαινόμενο  bullying, πότε αυτό προκύπτει και πώς πρέπει να διαχειριστεί από τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους τοπικούς φορείς και όπως ήταν αναμενόμενο είχε πολύ ενδιαφέρον για όλους μας.  

Ευχαριστούμε θερμά την κ Κουτσουράκη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για άλλη μια φορά.










      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου