Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

DISCOVERING KNOSSOS WITH ARIADNE"Magic and Myths Unite Europe"


3η ΕΝΟΤΗΤΑ
  
Ολοκληρώνονται σιγά-σιγά οι δραστηριότητες των μαθητών για την τρίτη ενότητα "Land of legends" - "Θρύλοι του τόπου μου" στο πρόγραμμα ERASMUSMagic & Myths Unite Europeόπου οι μαθητές μας καλούνται να ανακαλύψουν θρύλους-μύθους της χώρας μας.

Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες δραστηριότητες στα πλαίσια των μαθημάτων, όλων των τάξεων, όπως προβολείς ταινιών και επισκέψεις σε αρχαιολογικά σημεία της πόλης μας και οι μαθητές μας έχουν αποτυπώσει τις εντυπώσεις τους μέσα από ζωγραφιές και κείμενα. Προσεχώς όλη η δουλειά των παιδιών θα επεξεργαστεί και θα μπει σε ένα βιβλίο-οδηγό το οποίο θα μπορούν όλοι να διαβάσουν διαδικτυακά.

Ακολουθεί προβολή από την επίσκεψη μαθητών μας στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού. 

Για περισσότερα πηγαίνεται στη σελίδα ERASMUS+ .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου