Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι τα τρόφιμα που περίσσεψαν από την αποκριάτικη γιορτή μας, δόθηκαν ως δωρεά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Παιδικής Μέριμνας (θηλέων) στον Πόρο, Ηρακλείου Κρήτης, όπου εκεί φιλοξενούνται 30 παιδιά. 
Η δ/ντρια και η πρόεδρος του ΔΣ μας ευχαρίστησαν μέσω δημοσίευσης στην εφημερίδα ΄΄ΠΑΤΡΙΣ΄΄ σήμερα, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015.


Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας θα θέλανε με τη σειρά τους να συγχαρούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την όμορφη προσφορά τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου