Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

2ο Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού





Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και μετά την επιτυχία του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Τραγουδιού που έγινε στην πόλη μας, ο Δήμος Ηρακλείου και  το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων προσκαλεί  παιδιά ηλικίας από 5 έως και 18 ετών να συμμετάσχουν στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού.
Η δράση αυτή θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν την αξία ευγενούς συναγωνισμού ,να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους ,να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους  για την διαφορετικότητα.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, οι πρωταγωνιστές δηλαδή αυτής της εκδήλωσης, θα αποδείξουν  εμπράκτως την αγάπη και τον σεβασμό τους, στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.
Αντί εισιτηρίου, θα  συγκεντρώνονται  τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Παιδιών ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΊΔΩΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   31  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014  ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στις δυο παρακάτω κατηγορίες.


  * ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΟΛΟ

  * ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΩΝΕΣ, με ή χωρίς συνοδεία οργάνων – a capella(κάθε μέλος του συνόλου θα πρέπει να τραγουδάει μια διαφορετική φωνή από της άλλες. Αν π.χ. είναι 3 τα μέλη, θα πρέπει να τραγουδούν ένα τραγούδι για 3 διαφορετικές φωνές).


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ;                            

  1) Συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  του Δήμου Ηρακλείου.
  2) Συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης μας :

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CAFE SNACK ONE WAY ΕΒΑΝΣ 6  ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ 14. 



*Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα Η ΠΟΛH ΜΟΥ, ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (στα δεξιά) η πατήστε στο link  http://www.heraklion.gr/agenda/2015/1/18


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου