Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022


ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 18ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ -ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Οι μαθητές του Σχολείου μας Στέφανος και Άγγελος Τρυπιάς, εκπροσωπώντας το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στο 18ο Μαθητικό – Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Ηρακλείου που έλαβε χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Πεδιάδος στις 26/3 και 27/3, κέρδισαν την πρόκριση για το Παγκρήτιο πρωτάθλημα στο σκάκι!

Ο Στέφανος Τρυπιάς, μαθητής της ΣΤ΄ Δημοτικού, θριάμβευσε βγαίνοντας  τρίτος στο νομό  Ηρακλείου, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο!

Ο  αδελφός του, Άγγελος Τρυπιάς, επίσης έδειξε τον καλύτερό του εαυτό βγαίνοντας τέταρτος στα παιδιά της Γ' Δημοτικού του νόμου Ηρακλείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το Παγκρήτιο Σκακιστικό Πρωτάθλημα το 2019 αλλά και το 2020 ο Άγγελος Τρυπιάς  είχε επίσης κερδίσει την εκπροσώπηση του νομού Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σκάκι. Όλοι οι παίχτες έπαιξαν 7 αγώνες, 4 το Σάββατο και 3 την Κυριακή.

 

Θερμά συγχαρητήρια και στους δυο μαθητές μας!


Από την απονομή βραβείων ο Στέφανος Τρυπιάς στα αριστερά.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου