Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022




Στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και με ποικίλες δράσεις σε περισσότερες από 180 χώρες ανά τον κόσμο, το σχολείο μας μετείχε και φέτος ενεργά στην ευαισθητοποίηση των μαθητών/-τρια με πολλαπλά ερεθίσματα.

Στα πλαίσια του μαθήματος των ΤΠΕ και με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Βιολιντζή Κωνσταντίνο, τμήματα του σχολείου μας (με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κ. Γαρυφαλιά Σπανού και την κ. Μαρία Μπούμπουρα) παρακολούθησαν σε σύγχρονη συνεδρία, την διαδικτυακή ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και ενισχύοντας τις ψηφιακές δεξιότητες. Παράλληλα, περιηγήθηκαν σε ιστότοπους με σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Η προσπάθειά μας θα είναι συνεχής και με διάχυση σε όλες τις τάξεις και τα λοιπά διδακτικά αντικείμενα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου