Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021



ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ

Στο ιερό βουνό των Μινωϊτών, τον Γιούχτα,  πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 23 Μαΐου πεζοπορική διαδρομή από μαθητές και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Το βουνό φορτωμένο με αρχαίους μύθους που μπλέκονται με την ιστορία και την θρησκευτική λατρεία, καθώς και τον βοτανικό παράδεισο που αποτελεί απήλαυσαν οι μαθητές μας στην διαδρομή προς κατάκτηση της κορυφής στα 811μ.

 

Η διαδρομή κράτησε περίπου 4 ώρες και έγινε με συνοδεία των μαθητών από γονείς και οικεία πρόσωπα καθώς και των Εκπαιδευτικών μας, τον κ Κώστα Ξηρουχάκη και την κα Μαρία Μπούμπουρα, οι οποίοι και διοργάνωσαν την εκδρομήΤους ευχαριστούμε θερμά για την καλή τους διάθεση και ευχόμαστε στους μαθητές μας να κατακτήσουν πολλές κορυφές ακόμη στη διαδρομή της ζωής!














Να σημειωθεί ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στη διαδρομή είχαν κάνει self-test.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου