Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς, Χριστός ανέστη!

 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα επανέλθουμε κανονικά στο Σχολείο την Δευτέρα, 10 Μαϊου 2021.

1) Σε ό,τι αφορά τον υποχρεωτικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) θα ισχύσουν τα όσα αναφέρονται λεπτομερώς και αναλυτικά στο ΦΕΚ 1825, τ. Β΄, 5/5/2021 και συγκεκριμένα στο άρθρο 1 παράγρ.1, άρθρο 2 παράγρ. 1, 2, 3α και 3γ και άρθρο 3. Παρακαλούμε για την ακριβή τήρηση των όσων προβλέπονται για να έχουμε όσο το δυνατόν ομαλότερη επάνοδο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

2) Σε ό,τι αφορά την λειτουργία του Σχολείου θα τηρηθούν όσα τηρούνταν πριν την αναστολή λειτουργίας ως προς το κανονικό και ολοήμερο πρόγραμμα και τα μέτρα προφύλαξης (χρήση μάσκας, αντισηπτικά, αποστάσεις, τρόπος αποχώρησης κ. ά.) τα οποία εξάλλου προβλέπονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, ο οποίος έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο (blog) του Σχολείου.

 

                                                                  Από το Σχολείο










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου