Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021


21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Ανακοινώθηκε απόψε από την Κυβέρνηση η αναστολή λειτουργίας των Σχολείων για τρίτη φορά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, μέχρι 12/3/2021. Επομένως από αύριο, ώρα 14.10, αρχίζει τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα λάβετε από τους Εκπαιδευτικούς των Τμημάτων και το οποίο ήδη σας είναι γνωστό και έχετε εφαρμόσει.

Όσες οικογένειες έχουν άμεση και απόλυτη ανάγκη για μέσα να το δηλώσουν στους Εκπαιδευτικούς των Τμημάτων για να προσπαθήσουμε να τους εξυπηρετήσουμε, κατά το δυνατόν.

Παρακαλούμε να βοηθήσετε τα παιδιά σας και να συνδράμετε στο έργο των Εκπαιδευτικών μας και σ’ αυτήν τη νέα, δύσκολη συγκυρία. Πιστεύουμε ότι η μέχρι τώρα αποκτηθείσα εμπειρία θα είναι το καλύτερο εργαλείο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όλοι, Γονείς, Μαθητές και Σχολείο στην ευόδωση της συλλογικής προσπάθειας.

Για κάθε παραπέρα ενημέρωση απευθύνεστε στους Εκπαιδευτικούς των Τμημάτων. Για διοικητικά θέματα απευθύνεστε στο Σχολείο με email, αναγράφοντας το αίτημά σας, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας.

Σχετικά με τις εγγραφές Α΄ τάξης θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Από το Σχολείο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου