Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020



 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

γνωρίζετε ότι στο σχολείο μας λειτουργεί ΕΔΕΑΥ (Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης) που απαρτίζεται από μια Κοινωνική Λειτουργό, μια Ψυχολόγο και Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής.

Λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, τα μέλη της ΕΔΕΑΥ θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου και εξ’ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με άλλον τρόπο που θα διασφαλίζεται όσο το δυνατόν το απόρρητο), να υποστηρίξει και να συμβουλέψει τις οικογένειες, τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, σε θέματα που τους απασχολούν και θα ήθελαν να συζητήσουν μαζί τους.

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει κάτι που μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με περισσότερες δυσκολίες από πριν και η επικοινωνία μας δυστυχώς είναι περιορισμένη, γι’ αυτό:

Οι γονείς/κηδεμόνες ή οικογένειες που χρειάζονται πληροφορίες ή συμβουλευτική για οτιδήποτε τους απασχολεί, μπορούν να απευθύνονται στο διευθυντή του σχολείου για να μας μεταφέρει το αίτημά τους.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο του σχολείου 2810 360531 κάθε Δευτέρα μεταξύ 10:30 – 12:30 ή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο email μας 21edeay@gmail.com γράφοντας μόνο το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα του παιδιού σας, την τάξη του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Έπειτα, θα επικοινωνούμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, ώστε να βρούμε τον κατάλληλο χρόνο και τρόπο να συζητήσουμε για το θέμα που σας απασχολεί.

 

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, σωματικά και ψυχικά!

 

Με εκτίμηση,

Αγγουράκη Ροδάνθη– Κοινωνική Λειτουργός

Σκλάβου Ηρώ – Σχολική Ψυχολόγος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου