Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

1ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας του προγράμματος Erasmus+KA2 2018-1-UK01-KA201-048028 με τίτλο "Colourful World"


"Η αμέλεια και η έλλειψη σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης απέναντι στο περιβάλλον έχει δημιουργήσει αναστάτωση και ανισορροπία σε ολόκληρο το οικοσύστημα με αποτέλεσμα οι απώλειες να είναι τεράστιες (και μονόδρομο την εξαφάνιση πολλών ειδών). Έχοντας ανάγκη να εκφράσουμε το παράπονο μας για την ασχήμια της κατάστασης, αδράξαμε την ευκαιρία μέσω του διαγωνισμού Erasmus+ KA2 2018-1-UK01-KA201-048028 με τίτλο "Colourful World" για να ακουστούμε και να περάσουμε το δικό μας μήνυμα.

Μαζί με τους μαθητές του τμήματος  E1 (σχολικό έτος 2019-20) του 21ου Δ.Σ. Ηρακλείου δουλέψαμε σε τρεις ομάδες όπου εναποθέσαμε τις ιδέες μας και ξεκινήσαμε να τις συνθέτουμε . Όλοι οι μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους χρησιμοποιώντας παράλληλα και την αστείρευτη φαντασία τους και με την κατάλληλη καθοδήγηση στοχεύσαμε στο να δημιουργήσουμε τον προβληματισμό. Δημιουργήθηκε ένα κλίμα άριστης συνεργασίας καθώς τα παιδιά έδειξαν ωριμότητα και κατέβαλαν αξιοζήλευτη προσπάθεια .

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους μαθητές μου για αυτή την υπέροχη δημιουργική συνεργασία, πολλά συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στους μαθητές Δερμιτζή Μαριλένα, Παουνέλ Μαρία, Στειακάκη Μαρίνα, Τρυπιά Νεφέλη, Τσαμούση Γιώργο και Χαραλαμπάκη Μιχάλη που με το έργο τους μας τίμησαν και μας χάρισαν το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό."


Αριστέα Νταντούδη

Εκπαιδευτικός Εικαστικών





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου