Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020



21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     Τηλ. 2810232577
email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

  
ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΩΝ  ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥ ΠΡΟΟΔΟΥ

Αγαπητοί γονείς, 

Σας ενημερώνουμε ότι:
1) Την Πέμπτη, 25/6/2020, το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι 13.15. Οι μαθητές της ομάδας Α θα έρθουν κανονικά στο Σχολείο. Στις 9.30 θα γίνει η συνήθης αποχαιρετιστήρια ομιλία του Δ/ντή και η απονομή των Τίτλων Σπουδών και των αναμνηστικών δώρων του Συλλόγου Γονέων για τους μαθητές της Στ΄ τάξης (της Ομάδας Α), οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων ένα μικρό αποχαιρετιστήριο δρώμενο. Μετά την απονομή και το δρώμενο οι μαθητές θα μείνουν στο Σχολείο και θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους. Οι γονείς των μαθητών της Στ΄ τάξης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη μικρή τελετή θα μπορούν να έρθουν στο Σχολείο με όλα τα προβλεπόμενα μέσα (μάσκα), θα έρθει ένας (1) γονέας από κάθε οικογένεια και θα παραμείνουν σε συγκεκριμένο χώρο, μόνο κατά τη διάρκεια της μικρής εκδήλωσης. Οι υπόλοιποι μαθητές της ομάδας θα λάβουν τους Τίτλους Προόδου και τους Ελέγχους Γ΄ τριμήνου μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στο τέλος του ημερήσιου προγράμματος. Οι γονείς αυτών των μαθητών δεν θα προσέλθουν στο Σχολείο για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού.

2) Την Παρασκευή, 26/6/2020 οι μαθητές (της ομάδας Β) θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Στις 9.30 θα γίνει η απονομή των Τίτλων Σπουδών και των αναμνηστικών δώρων του Συλλόγου Γονέων για τους μαθητές της Στ΄ τάξης (της Ομάδας Β),οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων ένα μικρό αποχαιρετιστήριο δρώμενο. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν σύμφωνα με όσα γράψαμε παραπάνω. Ακολούθως οι μαθητές των υπόλοιπων Τμημάτων θα λάβουν τους Τίτλους Προόδου και τους Ελέγχους Γ΄ τριμήνου μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Οι γονείς αυτών των μαθητών δεν θα προσέλθουν στο Σχολείο για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού. Στις 10.00 θα αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές με τον συνήθη τρόπο. Παρακαλούμε για την ακριβή τήρηση και την έγκαιρη και ασφαλή παραλαβή των μαθητών.

Στη διάθεσή σας για κάθε παραπέρα ενημέρωση.


Καλό καλοκαίρι σε όλους
Υγεία και κάθε καλό πάντοτε






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου