Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020




                                   ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,

1) Παρακαλούμε όσους δεν έχουν αποστείλει ακόμα τα emails τους να το κάνουν άμεσα ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ που έχουμε αναρτήσει στο blog του Σχολείου. Σε περίπτωση ολιγωρίας γονέων ως προς την αποστολή των ζητούμενων στοιχείων το Σχολείο δεν θα φέρει ευθύνη μη συμμετοχής μαθητή στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.

2) Σχετικά με την διαδικασία της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία πρόκειται να γίνει για τους μαθητές μας, ενημερώνουμε ότι το Σχολείο έχει οργανωθεί και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, ωστόσο περιμένουμε σύντομα τις τελικές οδηγίες από τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕΚΕΣ Κρήτης). Σε κάθε περίπτωση θα έχετε άμεση ενημέρωση.

Παρακαλούμε διαδώστε τις ανακοινώσεις με τα διαθέσιμα μέσα.

                        
                                  Χαιρετισμούς και ευχές για καλή υγεία στους 
                                      μαθητές μας και στις οικογένειές τους

                                                  
                                                     Από το Σχολείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου