Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020



ΓΙΟΡΤΗ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  2019

Αμέσως μετά το παζάρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας στην κατάμεστη αίθουσα της Εκκλησίας σε πολύ χαρούμενο και  ζεστό κλίμα.

Η γιορτή μας φέτος επιμελήθηκε από τους μαθητές των Β1 και Δ2 τμημάτων. Με τα έξυπνα θεατρικά δρώμενα και τις καταπληκτικές ερμηνείες όλων των παιδιών, μετέδωσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Οι μαθητές του Β1 τμήματος μας παρουσίασαν το θεατρικό  «Έξι Χριστουγεννιάτικα στολίδια ταξιδεύουν» όπου έξι στολίδια δραπετεύουν ένα βράδυ από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και γυρίζουν τον κόσμο με ένα ιπτάμενο χαλί…  Οι μαθητές του Δ2 τμήματος δραματοποίησαν το παραμύθι «Οι καλικάντζαροι στο σπίτι του Άγιου  Βασίλη». Εκεί οι καλικάντζαροι κατάφεραν να κάνουν τις ζαβολιές τους στο σπίτι του Αι Βασίλη αλλά στο τέλος όλα καλά…

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δασκάλες των παιδιών, την Μαρίνα Μαστοράκη και την Αθηνά Καμπουράκη για την όλη επιμέλεια της γιορτής καθώς και στους Εκπ/κούς Άρια Νταντούδη (Εικαστικών) για τα σκηνικά και την Μαριάννα Κουγιεντή (Θεατρικής Αγωγής) για την πολύτιμη συμβολή της.   

θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο που για άλλη μια φορά μας παραχώρησε την αίθουσα της εκκλησίας που εμείς σαν Σχολείο έχουμε τόση ανάγκη. Ευχαριστούμε φυσικά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την γιορτή…

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου