Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “SPORTPOINT” ΓΙΑ ΤΗΝ Ε ΤΑΞΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤ ΤΑΞΗ

Tην Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές της Ε΄ τάξης στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μας, επισκέφτηκαν το αθλητικό κέντρο “Sportpoint”για να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες όπως tennis, paddle και ποδόσφαιρο. Οι μαθητές μας είχαν την καθοδήγηση αρμόδιων εκπαιδευτικών καθώς και την επίβλεψη των δασκάλων τους.











Την ίδια ώρα, οι μαθητές της Στ’  τάξης επισκέφτηκαν το ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Η διαδρομή περιελάμβανε το Φρούριο Κούλε, την Πλατεία Λιονταριών, την Πλατεία Αγ. Κατερίνης - Αγ. Μηνά, Προμαχώνας  Μαρτινέγκο  και Τάφος Νίκου Καζαντζάκη. Οι μαθητές της Στ΄ Τάξης ξεναγήθηκαν από Εκπαιδευτικό του Σχολείου μας και μετά μετέβησαν για ξεκούραση στο Γήπεδο Εργοτέλη.


 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου