Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019«Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου, 2019 και η «Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου» τίμησε για άλλη μια φορά το Σχολείο μας με την παρουσία της. Με κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού Σχολείου ενημέρωσε για τη δράση της, παρουσίασε τα όργανα που συγκροτούν το σύνολό της  με ιδιαίτερα παραστατικό και ελκυστικό τρόπο και έπαιξε μελωδίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Φιλαρμονική Ηρακλείου με συνεχείς προκλήσεις για συμμετοχή σε εορταστικές εκδηλώσεις και τακτικές συναυλίες όχι μόνο εντός των ορίων του Δήμου, αλλά και σε άλλους Δήμους της  χώρας και έχοντας καθιερώσει συνεργασίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Το Σχολείο ευχαριστεί όλους τους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ηρακλείου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου