Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019



ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΙΒΟΥ  ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 2018 – 2019

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου  οι "Αγώνες  Στίβου  Νομού Ηρακλείου 2018- 2019".  

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας στίβου για το ομαδικό πνεύμα, την υπευθυνότητα, την επιμονή, το θάρρος και την πειθαρχία που έδειξαν με τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα στον Αλέξη Μακράκη για την 1η θέση που κατέκτησε στο άλμα εις ύψος.

Ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, τον κ Κώστα Ξηρουχάκη για την επίβλεψη, την επιμέλεια, την στήριξη  και την εμψύχωση του στους μαθητές μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου