Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019



25ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΑΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Το  «25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Σχολικής Καλαθοσφαίρισης» είναι πραγματικότητα! Σε αυτή τη σημαντική αθλητική διοργάνωση για τον τόπο μας,  με τη συμμετοχή 800 αθλητών και αθλητριών από 31 χώρες του κόσμου, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και στα Δυο Αοράκια του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων και ήταν πραγματικά εξαιρετική.

Με παρουσία χιλιάδων θεατών και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τα εντυπωσιακά δρώμενα της αναβίωσης της Μινωικής εποχής και του έπους του Ερωτόκριτου  κέρδισαν το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων. Σε αυτή την τελετή πήραν μέρος εκατοντάδες παιδιά των Σχολείων της πόλης μας συμπεριλαμβανομένου και πολλών μαθητών του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και του 12ο Νηπιαγωγείου Ηρακλείου.  

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν με ακούραστο πνεύμα και ψυχή για το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Έρη Αποστολάκη για την οργάνωση και τον συντονισμό της τελετής, στον Αντώνη Περαντωνάκη για την σκηνοθεσία , στον Κωνσταντίνο Ξηρουχάκη, υπεύθυνο της εισόδου χωρών με τις αντιπροσωπείες τους και φυσικά σε όλους όσους αγωνίστηκαν για το τόσο καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πάνω απ΄ όλα πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους γονείς τους για την άψογη εμφάνισή τους.

Ακολουθούν στιγμές από την διοργάνωση…












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου