Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018



ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
«Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ»

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και το Σχολείο μας βρέθηκε στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Η εξερεύνηση», όπου τέσσερις έφηβοι, νέοι του καιρού τους, ανοίγουν έπειτα από χρόνια το εγκαταλειμμένο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό. Παραμύθια από τις Μαργαρίτες και το Πέραμα του Ρεθύμνου μέχρι τον Μάραθο και τις Αρχάνες του Ηρακλείου μας έμαθαν την αξία των διηγήσεων και της παράδοσης.

Το έργο είναι έμπνευση της Στέλλας Κουφάκη, μια εκπαιδευτικό που ζει και εργάζεται σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο και οι  συντελεστές της ομάδας Τζίνα Κιάφα, Βαρδής Σαμαριτάκης, Ελένη Στυλιανακη και Χάρης Σουλτάτος είναι όλοι  επαγγελματίες του τόπου μας. 

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο ηθοποιός Χάρης Σουλτάτος είναι πρώην μαθητής του Σχολείου μας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου