Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018




Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, 2018 και χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς! Γέμισε για άλλη μια φορά η αυλή του Σχολείου μας με χαμόγελα από γνώριμα πρόσωπα αλλά και με καινούργια καθώς στο σχολείο μας, όπως και σε όλα τα σχολεία της χώρας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Δάσκαλοι, μαθητές αλλά και πολλοί γονείς παρακολούθησαν τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Μιχαήλ με την συνοδεία του Δ/ντή του Σχολείου μας, τον κ Μανόλη Σουργιαδάκη. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Δ/ντή του Σχολείου μας όπου και καλωσόρισε όλους τους  μαθητές και ιδιαίτερα τους 41 νέους μαθητές οι οποίοι θα φοιτήσουν στο 21ο για πρώτη φορά!


Ευχή του Δ/ντή μας και όλου του διδακτικού προσωπικού για μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες για όλους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου