Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018




ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


Αγαπητοί γονείς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00μ.μ. Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρχει μπουφές με καφέ και φαγητό. Παρακαλούμε να ενισχύσετε αυτόν τον μπουφέ με ό,τι επιθυμείτε.. Ο Σύλλογος για την ενίσχησή του θα κάνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Παρακαλούνται οι γονείς ή οι κηδεμόνες να συνοδεύουν και να επιβλέπουν τα παιδιά τους καθ΄ όλη την διάρκεια της γιορτής. Στην αίθουσα επιτρέπονται μόνο κορδέλες, απαγορεύονται αυστηρά τα σπρέι και τα κομφετί.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς – μεγάλους και δασκάλους, να γλεντήσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο αποκριάτικο απόγευμα.

Σημείωση : Παρακαλούμε τους γονείς που έχουν κατάστημα και μπορούν να προσφέρουν κάποιο δώρο για την λαχειοφόρο αγορά και όσοι γονείς μπορούν να βοηθήσουν μετά το πέρας της γιορτής να τακτοποιήσουμε την αίθουσα της εκκλησίας, ας μας ενημερώσουν έως την Παρασκευή 9/2/18  στο τηλέφωνο 6937297531, Βασίλης Βαρδάκης. Επίσης  σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9/2/18 και ώρα 7:45 μ.μ. θα έρθει στην πλατεία της Φορτέτσας η μπάντα του Δήμου Ηρακλείου, για να παίξει αποκριάτικα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου