Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018



ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ 1ο ΔΗΜ. ΣΧ. ΚΩ

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων για το μάθημα των Γαλλικών οι μαθητές των Ε1 και Ε2 τμημάτων  κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες με περιεχόμενο ευχές στα γαλλικά, καθώς και μια μικρή παρουσίαση του εαυτού τους από όσα είχαν διδαχτεί έως τότε στο μάθημα. Οι κάρτες στάλθηκαν ταχυδρομικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κω και οι μαθητές του 21ου Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου σύντομα έλαβαν με χαρά τις κάρτες των μαθητών από την Κω.

Η δράση οργανώθηκε από τις Καθηγήτριες Γαλλικών Κατερίνα Φραγκιαδάκη για το 1ο Δ. Σ. Κω και την Αγγελική Καστρινάκη για το 21ο Δ. Σ. Ηρακλείου.


Οι ευχές που στείλαμε...




Και οι ευχές που λάβαμε!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου