Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας  σας καλούν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, 2017 και ώρα 5 30μ.μ., στο χώρο του σχολείου. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας αποτελεί την εγγύηση της διατήρησης ενός ζωντανού και ακμαίου συλλόγου, όπως είναι ο δικός μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο για το σχολικό έτος 2017 – 2018 είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια. Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσουν οι δάσκαλοι ανά τάξη αλλά μπορείτε να πληρώσετε και την ημέρα της συνέλευσης.

Το Δ.Σ. είναι πάντα στην διάθεσή σας για επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας. (Βαρδάκης Βασίλης, τηλ. 6937207531)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου