Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017



Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ

… και το 21ο δεν θα μπορούσε να λείψει από την Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης! Με το εκπαιδευτικό μήνυμα «Χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» οι μαθητές του σχολείου μας βρέθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους μαθητές απ΄όλο το νησί, ώστε να παιδευτούν στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αυθεντικές αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων, να αγωνιστούν και να σεβαστούν τη διαφορετικότητα, να συμμετάσχουν σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας και να ζήσουν μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης,  το Δήμο Ηρακλείου αλλά και στους 300+ εθελοντές για την μοναδική εμπειρία που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο αυτές τις ημέρες. Η όλη διοργάνωση ήταν ανεπανάληπτη.





ΚΑΙ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου