Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 27 Μαΐου 2017



ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΙΒΟΥ  ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2016 – 2017

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, 2017  πραγματοποιήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου  οι "Αγώνες  Στίβου  Νομού Ηρακλείου 2016- 2017"  όπου η αθλητική ομάδα του στίβου του 21ου, πιστή στην παράδοση έφερε σημαντικές διακρίσεις στη Σχολική κοινότητά μας με την αξιέπαινη προσπάθεια της.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα σκυταλοδρομίας αγοριών 4 x 60  για την 1η θέση στο νομό και στην ομάδα σκυταλοδρομίας κοριτσιών 4 x 60  για την 1η θέση στη σειρά της και στη 2η θέση στο σύνολο! Επίσης στους μαθητές μας Σάββα Χαραλαμπάκη και Αλέξανδρο  Μακράκη για την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στο άλμα σε μήκος  αλλά και σε όλα τα παιδιά της ομάδας στίβου  για το ομαδικό πνεύμα, την υπευθυνότητα, την επιμονή, το θάρρος και την πειθαρχία που έδειξαν με τη συμμετοχή τους.

Τέλος ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, τον κ Κώστα Ξηρουχάκη για την επίβλεψη, την επιμέλεια, την στήριξη  και την εμψύχωση του στους μαθητές μας.







1η θέση στο άλμα σε μήκος: Σάββας Χαραλαμπάκης
2η θέση: Αλέξανδρος Μακράκης





1η θέση στη σκυταλοδρομία αγοριών 4 x 60
Συμμετείχαν οι μαθητές: Κων/νος Μπουτζαλής, Αλέξανδρος Μακράκης, Γιώργος Κατσελής και Σάββας Χαραλαμπάκης 







2η θέση στη σκυταλοδρομία κοριτσιών 4 x 60
Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ειρήνη Σκουλά, Σοφία Γιάννικα, Αγγελική Παππά και Ελίνα Σηφάκη  



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου