Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017



Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και όπως κάθε χρόνο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες, που είναι προστάτες της Παιδείας, των Γραμμάτων, των μαθητών και των δασκάλων.
Είναι μια ευκαιρία η σύγχρονη εκπαιδευτική κοινότητα να εμπνευστεί από το ήθος των Τριών Ιεραρχών και να αντλήσει από την πολυποίκιλη διδασκαλία τους στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ουσιαστική ανανέωση της παρεχόμενης παιδείας.


Μεγάλο το έργο τους και τεράστια η προσφορά τους.

Η δική μας ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης είναι η αναγνώριση του έργου τους και η προσπάθεια να εφαρμόσουμε τις αρχές και τις αξίες των Πατέρων αυτών, για χάρη των παιδιών μας και της καταπληγωμένης κοινωνίας της πατρίδας μας, που διψάει για υγιή πρότυπα και πηγές ύδατος Ζωής.

Τρεις Ιεράρχες,
ελάτε πάλι σήμερα στη σκέψη μας
να νοιώσουμε το θείο δίδαγμά σας
κι ας γίνει οδηγός σε κάθε βήμα μας
το καθʼ ενάρετο παράδειγμά σας…




ΚΟΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ




Φέτος το φλουρί έπεσε στην γλυκιά μας δασκάλα, την Φωτεινή Καρκαλέτση. 
Πάντα τυχερή να είναι!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου