Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016





21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

    Παρακαλούμε τα παιδιά να φέρουν κατά την κρίση τους ότι θα μπορούσε να διατεθεί στο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό και για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας (στολίδια, διακοσμητικά, βιβλία, γραφική ύλη [αχρησιμοποίητα] και άλλα είδη δώρων), όλα σε καλή κατάσταση.
    Tην Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Θα γίνει κανονικά μάθημα για όλους μέχρι τις 11.30. Στις 11.45 όλοι οι μαθητές θα μεταβούν στην αίθουσα της Εκκλησίας όπου θα γίνει η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από ώρα 12.00-13.15. Στη γιορτή είστε όλοι προσκεκλημένοι. Ακολούθως όλοι οι μαθητές θα επιστρέψουν στο Σχολείο και από εκεί θα αποχωρήσουν ως συνήθως. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά για όσους γονείς θέλουν να παραμείνουν τα παιδιά τους.

    Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Από ώρα 08.30 θα γίνει εκκλησιασμός. Όσα παιδιά επιθυμούν να κοινωνήσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα γι’ αυτό. Στη συνέχεια και από ώρα 09.45 θα γίνει το καθιερωμένο παζάρι, ανοιχτό για γονείς και μαθητές, με πολλά εντυπωσιακά χειροτεχνήματα των παιδιών και είδη τα οποία θα προσφέρουν τα ίδια. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν διατίθενται για τον εξοπλισμό του Σχολείου σε σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, όπως γίνεται μέχρι τώρα, τα δε υπόλοιπα σε φιλανθρωπικές δράσεις. Ακολούθως και ώρα 11.15 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για το Α΄ τρίμηνο και θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας. Όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Οι μεταφερόμενοι θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο. Παρακαλούμε για την ασφαλή παραλαβή και αποχώρηση των μαθητών.

    Φέτος στο Σχολείο από τις 15 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν τα γνωστά καλάθια αλληλεγγύης, όπου οι μαθητές και οι γονείς θα μπορούν να αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας ή καθαριστικά) για να προωθηθούν από το Σχολείο σε φιλανθρωπικούς φορείς για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε για την ευαισθητοποίηση των παιδιών στα πλαίσια της στοιχειώδους ανθρώπινης αλληλοβοήθειας και φιλανθρωπίας.

    Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου κάνει έκκληση για προσφορά φαρμάκων. Παρακαλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια που γίνεται για συλλογή φαρμακευτικού υλικού στα σχολεία. Τα φάρμακα που θα συλλεχθούν από κάθε σχολείο, θα παραλαμβάνονται από τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου.

    Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά μητέρα μαθητών μας (που επιθυμεί να τηρηθεί η ανωνυμία) η οποία διέθεσε χρηματικό ποσό υπέρ οικογένειας μαθητή μας που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Ο Διευθυντής, το Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου σας εύχονται Καλές γιορτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου