Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017.
Φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χειροποίητο ημερολόγιο με την προσπάθειες όλων των μελών του Δ.Σ. Η αξία του ημερολογίου είναι στα 5 ευρώ. Σας παρακαλούμε τα χρήματα για το ημερολόγιο να δοθούν στους δασκάλους των τμημάτων, αλλιώς να επιστραφούν μέχρι τις 19/12/2016.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Φορτέτσας διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων, στην πλατεία της κάτω Φορτέτσας, από την Παρασκευή16/12/2016 έως και την Κυριακή 18/12/2016. Καλό θα είναι να στηρίζουμε της προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας και να συμμετέχουμε με την παρουσία μας όσο μπορούμε.


Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
του 21ου Δημ. Σχολείου ΗρακλείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου