Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ERASMUS+  2015 – 2017
“Magic & Myths Unite Europe”



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Η δεύτερη συνάντηση του προγράμματος Erasmus + πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 3 έως 8 Φεβρουαρίου στη Χαμενλίνα (Hameenlinna) Φιλανδίας. Ήταν ένα ταξίδι έμπνευσης για μας καθώς υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση στη μάθηση και εκπαίδευση γενικότερα και το πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν τα σχολεία. Είναι αλήθεια ότι απέχουν η φιλοσοφίες των χωρών μας αρκετά η μία από την άλλη.
Στο ταξίδι αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το δρώμενο που προετοίμασαν οι μαθητές του Σχολείου μας "Ο Θησέας και το Μινώταυρο" καθώς και όλες οι δραστηριότητες των μαθητών μας στη δεύτερη ενότητα του προγράμματος ¨Μαθαίνω για τους μύθους του τόπου μου". 

  • Για φωτογραφικό υλικό από τη δεύτερη κινητικότητα πηγαίνετε στη σελίδα ERASMUS + 


  • Για περισσότερες πληροφορίες για το Erasmus + μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε την επίσημη σελίδα του προγράμματος "Magic and Myths Unite Europe" στη διεύθυνση: www.magicandmythsuniteeurope.weebly.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου