Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2015
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Η μεγάλη συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με όλα σε αφθονία... Άφθονο κέφι, χορό, φαγητό και χαρούμενα πρόσωπα παντού!

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο μας για την άψογη διοργάνωση και εξυπηρέτησή τους, σε όλους όσους προσέφεραν στο πλούσιο μπουφέ και φυσικά σε όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
*Φωτογραφικό υλικό από το χορό υπάρχει στη σελίδα του Συλλόγου μας.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου