Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2014Πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι και φέτος με κατασκευές μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου μας καθώς και με πανέμορφες δημιουργίες που δώρισαν γονείς και φίλοι! Όλα έφυγαν σε ελάχιστο χρόνο και έτσι καταφέραμε για έβδομη συνεχή χρονιά να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για τις αμέτρητες ανάγκες του Σχολείου μας.καθώς και για το υιοθετημένο παιδάκι μέσω της Act!ionAid, τον Ashok Chaudhary.
Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για το παζάρι μας καθώς και σε όλους όσους μας τίμησαν αγοράζοντας κάποια κατασκευή.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου