Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ηρακλείου (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής) , προκειμένου να σχεδιάσει και να προγραμματίσει δράσεις για τη στήριξη των παιδιών ξεκινά τη συλλογή στοιχείων που αφορούν στην καταγραφή των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στις περιοχές του Δήμου. Στην παρούσα φάση ζητείται η καταγραφή των παιδιών που υποσιτίζονται για διάφορους λόγους ώστε να προγραμματιστεί η παροχή πρωινού γεύματος.

Γι΄αυτό παρακαλούμε να μας δηλώσετε προφορικά – τηλεφωνικά και υπό εχεμύθεια την ύπαρξη του προβλήματος το αργότερο μέχρι αύριο, ώρα 9 00π.μ. ώστε να προωθήσουμε το αίτημά σας και να εξασφαλιστεί η αναγκαία στήριξη.


Από το σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου