Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν  ευχάριστα κουραστική.Δουλέψαμε δάσκαλοι και μαθητές με φαντασία και μεράκι και δημιουργήσαμε  κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, που θα γίνει τη Δευτέρα.Μέχρι τότε πάρτε μια ιδέα! 


 Γιορτές χωρίς Αι-Βασίλη δε γίνεται.Αυτός βέβαια είναι ξύλινος!!!!!

Η κ.Βίκυ Παπακώστα δημιουργεί υπέροχα χριστουγεννιάτικα στεφάνια με φυσικά υλικά.


 Ο κ.Δημήτρης Γρυζμπολάκης με τους μαθητές του Στ2 έφτιαξαν καταπληκτικά γούρια.
 Και ακόμα τα παιδιά της έκτης συσκεύασαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Ν.Ηρακλείου για το κοινωνικό παντοπωλείο.


Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου