Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ "ΚΑΠΑΡΟΥΝΑΚΗ"
Πρόσφατα οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Αγγειοπλαστικής της οικογένειας "Καπαρουνάκη" στην Ανόπολη, Ηρακλείου όπου είδαν από κοντά την τέχνη της Κρητικής Κεραμικής. Μάθανε για τις δεξιότητες και τους τρόπους που απαιτούνται για την κατασκευή κεραμικών, τις διάφορες τεχνικές και προσπάθησαν και οι ίδιοι να κάνουν ότι καταφέρνουν καλύτερα... να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ τα δικά τους κεραμικά. 
Ήταν μια όμορφη εμπειρία και ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Καπαρουνάκη και το προσωπικό τους για τα πολλά χαμόγελα που χάρισαν στους μαθητές μας με την ξενάγηση τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου